• RSS
  • Facebook
  • Twitter
Tuesday
17
June
2014
Comments

Dragi cititori,

Intrerupem linistea acestei zile ploioase cu o pauza publicitara :).

La aproape doi ani de la prima initiativa de gen, pun din nou tara la cale. Am pus anunt la Mica Mare Publicitate si am donat inca odata spatiu pe blog unor (altor) personaje misterioase (si unele dintre cele mai minunate de altfel :D) din anturajul meu cu scopul a-mi largi orizonturile muzicale si, de ce nu, de a revitaliza paginile prafuite ale acestui blog.

Intrucat am plictisit mult timp pe multa lume (si inca o fac) cu nimic de zis si piese cu iz de drama am decis sa fac loc unor suflete mai tinere :))), mai pline de vivacitate si de neprevazut. Astfel, in urma unor indelungi negocieri situatia se prezita in felul urmator:

Luni, incepand saptamana cu o personalitate si tonalitate debordanta, ne va incanta cu  piesa zilei…Ioana aka Joanna

Marti, este inca work in progress :D…sunt in negocieri cu cineva (care inca nu stie asta :)) ) LATER EDIT – And the winner is…Iulia :). 

Miercuri – este randul Alexandrei sa ne invaluie putin in misterul ei si sa ne hipnotizeze cu ritmuri alese.

Joi – isi va face simtita prezenta personalitatea tot timpul jucausa a Roxanei aka RoxyFoxy care isi propune sa franga inimi (nu stiu daca neaparat prin piese :) )

Vineri – este ziua in care Mircea nu va cruta pe nimeni si isi va impune stilul colorat in paginile acestui blog. Nume de cod: Marcel Necrutatoru

Sambata va voi chinui eu in acelasi ton si semantica binecunoscuta deja (de cei maxim 50 de cititori)

Duminica – in ton cu Cartea Cartilor, o declar zi libera; cu toate astea voi posta Piesa Saptamanii – Song of the Week – adica piesa cu cele mai multe vizualizari de luni pana vineri. Just for fun.

Asadar, incepand de maine, Miercuri, 18 Iunie 2014, declar deschisa Revolutia muzicala in lumea mea virtuala. Fiecare are liber la muzica, ganduri si cuvinte!!!

Atat pentru moment, a transmis de la locul faptei acelasi enervant si previzibil…Adi (niciodata Adrian) :).

Categories: Uncategorized

2 Responses so far.

  1. Marcel Necrutatoru Marcel Necrutatoru says:

    Haha, it’s gonna be fun! :)

  2. Adi Niculae says:

    :) …sa fie

Leave a Reply