• RSS
  • Facebook
  • Twitter
Sunday
12
February
2012

Pentru cine ma cunoaste sunt doar eu! Pentru toti ceilalti…sunt cate putin din mai multe in proportii diferite: visator, realist, creativ, nesuferit, amuzant (pentru putini), ironic (pentru multi), nepasator, din nou nesuferit (mi se spune des :)), artagos, corect, ingamfat, rasfatat (conform opiniilor apartinand genului feminin in mod deosebit) si nu in ultimul rand (la insistentele prietenilor) sincer (uneori “dureros” de sincer ca sa parafrazez un mare jucator de H3 in viata). Ma aprind repede dar ma sting greu :), urasc prostia dar am de-a face cu muuulti reprezentanti de-ai ei, iubesc tot ce este frumos…toate astea MY WAY.

Imi place muzica…mult de tot…ma regasesc in multe piese, simt libertatea in muzica…ascult muzica, creez muzica. Imi plac mai toate genurile daca au ceva de spus (exceptie manelele…si nu…faza cu manelele nu e spusa doar asa…nu ascult deloc, nici la petreceri, nici cu lumina stinsa, in nici un fel; ar mai fi si rockul hard pe care nu-l digerez).

Imi place sa-mi petrec timpul in natura, la gratar cu prietenii, la pescuit cu prietenii (de cat de multe ori pot le si combin). Imi place sa calatoresc, in tara si pe-afara, am vazut cateva locuri pana acum. M-au impresionat in mod deosebit Praga si Budapesta (faptul ca unii straini confunda Bucuresti cu Budapesta nu cred ca este cel mai rau lucru). In tara imi plac Apusenii, Delta si Costinestiul. Costinesti cel putin la nivel de idee…ca nu mai e ce era odata, in tineretile mele :) :) .

Sunt mare consumator de filme si seriale, sunt pasionat de fotografie, imi place sa gatesc, sa scriu…dar cred ca deja e prea mult deja pentru pagina asta…voi dezvolta pe blog in posturi multe din cele spuse mai sus.

Pana atunci…take care!